NL EN DE

Heren

Kledingproductie

HEREN KLEDINGPRODUCTIE

Wij produceren herenkleding met de mogelijkheid om voor de sampling zelf de stof, het design en de materialen te kunnen kiezen. Kledingproductie van heren vrijetijdskleding, confectie pakken, maatpakken MTM, overhemden , pantalons en poloshirts, kortom een breed pallet aan woven / non-woven kleding kunt u laten produceren. Kledingproductie is bespreekbaar in hoge en lage aantallen.

We beschikken over diverse stoffenstalen, gewenste productieprocessen en extra diensten. Borduren en stoffen bedrukken is tevens mogelijk.

 

Dames

Kledingproductie

DAMES KLEDINGPRODUCTIE

Korte collecties? Kledingproductie van dameskleding voor de snelle online verkoop en boutiques is ons specialisme. Bij sampling voorzien we ook exclusief van een grote variëteit aan eigen stoffen, met of zonder print. Elk seizoen voegen we nieuwe stoffen toe aan het lopende assortiment.

Via het kantoor in Nederland worden de klanten met korte lijnen bedient. Uw deadline is onze deadline.

We hebben ervaring met de productie van jurkjes, topjes, blouses, shorts, sportkleding en denim. Kortom zijn alle designs bespreekbaar in de woven en non-woven groepen.

Lage aantallen is bespreekbaar. Een order plaatsen is mogelijk vanaf 4 kleuren, en voor elke kleur geldt een minimale ordergrootte van 250 items.

 

Bedrijfskleding

Kledingproductie

BEDRIJFSKLEDING KLEDINGPRODUCTIE 

Kledingproductie van bedrijfskleding is mogelijk in lage en hoge aantallen: kleding voor boven- en onderlichaam, met opdruk of geborduurd en gemaakt van gebreide of geweven stoffen.

Wij produceren voor overheidskantoren op basis van productiecontracten volgens ISO-productienormen. Softshell stoffen zijn beschikbbaar.           

Ons assortiment:

Zorgkleding

HORECA Kleding

Corporate Kleding

Industriele werkkleding

Promotiekleding

Veiligheidskleding

We kunnen lage, gemiddelde en grote hoeveelheden produceren. Een order plaatsen is mogelijk vanaf 4 kleuren, en voor elke kleur geldt een minimale ordergrootte van 250 items.

 

Groothandel

Kledingproductie

KLEDING GROOTHANDEL

Heeft u snel een herencollectie nodig? We hebben een groothandel in herenkleding onder onze private label. Ons assortiment omvat herenpakken,chino broeken, jassen, shirts, broeken, vesten, truien, stropdassen en ondergoed. Bij de herenpakken leveren we o.a. op basis van drop 4, 6,7,8. 

Levering onder een private label is mogelijk.